Геройства і мужності свято

2016-10-13

/Files/photogallery/1181/IMG_7500.JPGВиховання у підростаючого покоління почуття патріотизму у всі часи було дуже важливою справою. Сьогодні у державі особливу увагу приділяють формуванню в молоді високої національної свідомості, готовності до виконання громадянських і конституційних обов’язків. Дуже добре, коли до цієї справи долучаються не тільки педагоги, а й громадськість.

/Files/photogallery/1181/IMG_7554.JPGСаме з цією метою за ініціативи директорів Новоукраїнської ЗШ І-ІІІ ступенів №3 Новак Н. П. і Новоукраїнського комунального будинку культури №1 Бойко О. Г. до Дня захисника України перед учнями школи із патріотичною програмою виступила група народного аматорського хорового колективу «Хлібодари» та чоловічий квартет «Соколи» (керівник Володимир Фулга, акомпаніатор Віктор Захаров), солісти Марина Змеул, Віктор та Валерій Гур’єви, Віктор Захаров, Володимир Фулга, студія спортивно- бального танцю « Нова» ( керівник Оксана Полтавець).

/Files/photogallery/1181/IMG_7544.JPGЩирі аплодисменти, музичні вітання і квіти в подарунок отримали ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій у зоні АТО, солдати строкової служби, які були запрошені на святковий концерт.

Артисти вшанували у цей особливий день усіх без винятку військових, адже завдяки їх чесній службі ми живемо в мирі та злагоді.

Окрім цього, всі присутні познайомилися з історією виникнення свята, про яке розповів заступник військового комісара Ланецький В.

Такі заходи дійсно сприяють формуванню духовно багатої особистості з чіткою громадянською позицією, справжнього патріота рідного краю.

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi