Урок пам'яті

2016-11-21

/Files/photogallery/1203/IMG_7801.JPGБагато зірок є на небі, але в кожної людини є своя, єдина – Вітчизна. Такою дорогою, рідною, чарівною є для нас ненька -Україна. І більшість громадян держави це довели 21 листопада 2013 року, коли вийшли на Євромайдан. Кожен відчув потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє і довів, що нація спроможна на захист власної свободи.

Сьогодні у День річниці Революції Гідності всі ще раз пересвідчилися в тому, як важливо триматися разом, підтримувати один одного, відстоювати свої переконання, бо недаремно поклали життя на алтар свободи герої Небесної Сотні.

Тож дуже важливим зараз є формування особистості, здатної власними знаннями, працею, здобутками і досягненнями прославляти рідну країну. З метою відзначення третьої річниці Революції Гідності, вшанування громадянської мужності учасників Євромайдану в закладі проведено загальношкільний урок пам’яті. Під час заходу учні ознайомилися з хронікою подій 2013-2014 років, згадали тих, хто загинув, відстоюючи права людини, свободу і справедливість.

Сподіваємося,що школярі виростуть справжніми патріотами, гідними своїх предків, завжди оберігатимуть свободу й незалежність рідної Батьківщини.

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi