Моя поезія - барвисті самоцвіти

2016-11-30

/Files/images/IMG_20161129_135418.jpg

Уже стало доброю традицією знайомитися з поетами-земляками. Так і цього останнього сонячного осіннього дня, учні нашої школи мали нагоду познайомитися з творчістю поета-земляка, осмислити його поетичний доробок, з’ясувати особливості бачення світу; поспілкуватися з митцем слова у літературній світлиці та вміння виступати з усним відгуком про поезію.

/Files/images/IMG_20161129_131552.jpg

Зустріч підготували учні 4 класу разом з класним керівником Тетяною Борисівною Маргарид. Гостями були сім’я поета-земляка із с.Глодоси Паскарь Микола Михайлович, його дружина Катерина Михайлівна, донька Тетяна та внучка Катюша.

/Files/images/IMG_20161129_135538.jpg

Учасники заходу спілкувалися з письменником, слухали уривки з його нових творів, брали участь в автографії та фото сесіях, познайомилися не лише з літературою письменника, а його виробами з дерева, рисунками, фото картинами тощо.

Головною метою зустрічей було не тільки знайомство дітей з творчістю письменника, а й залучення їх до читання, на яскравому прикладі того, яку роль книга зіграла в житті особистості. І як же не сказати про естетичну насолоду юних читачів від спілкування з Миколою Михайловичем, коли вони мали можливість отримати критичні зауваження чи схвальний відгук на власну літературну творчість від визнаного знавця цієї справи.
Сподіваємось, що зустріч з Миколою Михайловичем залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури для дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi