Моя родина- моя святиня!

2017-02-05

/Files/images/DSC00113.JPG

З 30.01 по 03.02.2017р. в нашому навчальному закладі проходив тиждень родинно-сімейного виховання під назвою "Тепло великої родини".

Метою проведення тижня було виховання сімейних цінностей, бо сім'я- це місце, де започатковується життєвий досвід кожної людини, де завжди панує тепло, довіра і любов, де закладаються основи правильного та совісного життя.

У рамках цього тижня учні були залучені до участі в різноманітних заходах. Серед них конкурс малюнків "Щаслива родина-щаслива дитина", конкурс стіннівок " Герб моєї родини", написання творчих письмових робіт "Мій родовід" та багато іншого.

/Files/images/P2030088.JPG/Files/images/P2020085.JPG

Окрім цього школярі мали змогу оглянути тематичний стенд "Моя родина-моя святиня", відвідати книжкову виставку та оглянути викладку літератури "Школа, сім'я-дві могутні сили виховання". І завершився цей тиждень приємним для всіх загальношкільним родинним святом під назвою "Тато, мама, я -дружна сім'я".

/Files/images/P1310008.JPGПідсумовуючи, хотілося б відзначити творчу активність та організаторські здібності нашого колективу та наших вихованців. НОВИХ ВІДКРИТТІВ ТА ТВОРЧИХ ЗЛЕТІВ ВАМ!!!

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi