Герої не вмирають

2016-09-19

Ще так недавно про війну говорили, як про щось далеке, яке залишилося десь там в минулому… А сьогодні майже кожну родину так чи інакше опалило полум’ям військових дій на Донбасі.

Зраненим птахом на поріг Новоукраїнської ЗШ І-ІІІ ступенів №3 прилетіла сумна звістка: піднісся Ангелом Світла і Добра до небес випускник закладу Карнаух Віктор Вікторович. Службі в Збройних силах України він присвятив усе своє життя. У складний час для рідної Вітчизни не задумуючись вирушив у зону АТО. Саме там під час виходу з Іловайського котла поліг у тяжких боях. Він загинув, але справу його продовжуватимуть колеги, усі ті, кому не байдужа доля країни. Навіки залишиться в пам’яті подвиг воїна, сина, батька…/Files/photogallery/1173/IMG_7171.JPG

Герої не вмирають! Вони увіковічені в піснях, віршах, назвах вулиць, пам’ятниках уже новітньої історії. І сьогодні у Новоукраїнській ЗШ І-ІІІ ст. №3 проведено урочисту лінійку з нагоди відкриття меморіальної дошки Карнауху В. В. /Files/photogallery/1173/IMG_7144.JPGУшанувати пам’ять про полеглого воїна зібралася уся шкільна родина, мама Карнаух Т. Д., дружина Карнаух Т. М., син Владислав, почесні гості в особі голови Новоукраїнської міськради Корінного О. О., начальника відділу освіти Новоукраїнської РДА Тарасенко Т. Б., колишні однокласники, учасники АТО – випускники закладу.

Після завершення лінійки усі присутні продовжили спілкування на уроці мужності. Під час заходу переглянули відеохроніки воєнних буднів, послухали спогади учасників АТО про жахіття війни./Files/photogallery/1173/IMG_7180.JPG

Низько вклоняємося усім тим, хто відсіч дав чужинцям, хто виявив у боях мужність і розум, військову доблесть та відвагу. Нехай Мати Божа оберігає кожного українця від усіляких небезпек, а Господь Бог єднає нас в одну родину!

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi